• Školské kolo olympiády v anglickom jazyku

            28. 11. 2019

            V utorok 26. novembra 2019 sa pod vedením Kabinetu anglického jazyka konalo v našej škole školské kolo Olympiády v anglickom jazyku. Žiaci súťažili v dvoch kategóriách: kategória 1A- 7. ročník a kategória 1B- 8. a 9. ročník. Celkovo sa školského kola zúčastnilo 11 žiakov, z toho 3 žiaci v kategórii 1A a 8 žiaci v kategórii 1B. Súťažiaci si museli potrápiť hlavičky v rôznych jazykových oblastiach – v čítaní s porozumením, gramatických cvičeniach, lexikálnej oblasti, počúvaní s porozumením a rozprávaní na určenú tému.

            V kategórii 1A sa na 1. mieste umiestnil Samuel Betuštiak zo 7.A, na 2. mieste Adrián Gavlas zo 7.B a na 3.mieste skončil Matej Záhora zo 7.A.

            V kategórii 1B sa žiaci umiestnili nasledovne: 1. miesto – Katarína Dibdiaková z 8.A, 2. miesto - Alica Maria Reinhardtová z 9.A, 3. miesto – Tamara Surovčíková z 8.A.

            Výhercom zo srdca blahoželáme a prajeme veľa úspechov na reprezentácii v okresnom kole.                                                                                     

                                                                                                                                          S. Domagalová

          • Kde hľadať inšpiráciu, podporu a zdieľanie skúseností

            20. 11. 2019

            V dňoch 11.-14.11.som spolu s 20timi spolužiakmi, mentormi z KI, finalistami Učiteľa Slovenska a tímom KI ($ima, Rado, Feri) navštívila stovežatú matičku Prahu, aby sme zažili atmosféru, klímu a reálny školský deň dvoch inšpirujúcich škôl. Jednej štátnej Montessori Cesta a druhej súkromnej Môj& nbsp;projekt. Možnosť pozorovať bežný chod školy a debaty s učiteľmi a deťmi potvrdzujú, že české a slovenské školstvo je v zásade veľmi podobné a obe riešia rovnaké výzvy.                                                                                                                                                                              Spájajú nás komunity, spoločné ranné kruhy (o ich zmysluplnosti v moderných európskych školách už dávno niet pochýb, základom sú životné zručnosti, schopnosť pýtať sa, aktívne počúvať a argumentovať), integrované tematické vyučovanie v dvojhodinových blokoch, skutočná projektová práca v škole (NIE projekty zadané rodičom a susedom na víkend ), pojmové mapy, podpora čítania (návrat ku knihám, encyklopédiám a pôvodným informačným zdrojom) a kritické myslenie.                                                                                                                                                                     Zelenú má najmä vnútorná motivácia detí, samostatnosť, zodpovednosť, zvládnutá sloboda, sebariadenie, vzájomná podpora, vrstovnícke učenie, reflexia. Učiteľ je v polohe facilitátora, sprievodcu a podporovateľa. V hlavnej AKTÍVNEJ úlohe je žiak. Čo slovo, to poctivý náročný beh na dlhé trate. Na konci tejto ce sty je p ripravený múdry mladý človek. Pripravený na život.Samozrejmosťou je skupinová práca, sedenie v kruhu, "voľné nohy" (možnosť slobodne sa pohybovať pri plnení zadaní a úloh), "reštauračný šum" (hlasitosť, ktorá neruší iných) a vedomé dodržovanie pravidiel. Hodnotí a oceňuje sa osobný pokrok a napredovanie každého dieťaťa. Schopnosť učiteľa ustúpiť do úzadia, dať priestor na spoznávanie a učenie sa deťom, rovnako ako ŽÚRky s rodičmi (osobné stretnutia ŽIAK & UČITEĽ & RODIČIA) sú veľmi užitočné. Ako na záver ná&sca ron;ho s tretnutia povedala Mirka (p.zástupkyňa z Montessori): "Aby nám všetkým bolo v škole dobre, musí tu byť vedome prítomné  srdce a zdravý rozum." Možno nesúhlasiť?

            Ďakujem spolužiakom, učiteľom Slovenska, Komenského inštitútu a mojej  škole  za príležitosť zažiť túto "neskutočnú akciu". Posuniem ďalej všetko čo sa dá.....           Stanislava Opátová

          • V bábkovom divadle

            20. 11. 2019

            Po zaujímavom divadelnom zážitku v minulom školskom roku sa tretiaci opäť vybrali do bábkového divadla v Žiline. Tentoraz to bola autorská rozprávka s prapodivným názvom: Vianočka udatný, medveď mňau, drak čau a originál princezná Fujara Lopúchová. Mix nápadov Pavla Dobšinského a Roalda Dahla deti dokonale zaujal a pobavil. Predstavenie sa odohrávalo nielen na javisku, ale jednotlivé rozprávkové postavy sa objavovali i v hľadisku. Páčili sa aj zaujímavé divadelné efekty s pôsobivými kulisami. Ako v každej dobrej rozprávke ani tu nechýbala princezná, napätie, zázrak a samozrejme dobrý koniec s ponaučením, že sľuby sa majú plniť a zlo sa má potrestať.

                                                                                                  Zita Bachanová

          • Bedmintonisti z našej školy aj tento rok vyhrali okresné kolo

            15. 11. 2019

            Žiaci našej školy sa zúčastnili v piatok 8. 11. 2019 okresného kola v bedmintone žiakov základných a stredných škôl na gymnáziu v Tvrdošíne. Naša škola sa stala opäť najúspešnejšou na turnaji, pretože sa do krajského kola podarilo postúpiť chlapcom aj dievčatám. Dvojice z každej školy odohrali medzi sebou dve dvojhry a jednu štvorhru.  Chlapcom v zastúpení Gregor Skurčák 5.A a Nikolas Piták 8.B sa veľmi darilo, keď neprehrali ani jeden zápas nad súpermi z GMH Trstená  a ZŠ s MŠ Liesek. Aj naše dievčatá Lívia Suchánková 6.A a Dominika Argalášová 4.A bez zaváhania porazili staršie hráčky z GMH Trstená  a ZŠ s MŠ Liesek. Všetkým štyrom mladým bedmintonistom ďakujeme za reprezentáciu našej školy a prajeme im veľa šťastia na krajskom kole v Dolnom Kubíne. 

                                                                                                                                                       JS  

          • Starí rodičia v 3.A

            15. 11. 2019

             

                     Už tradične v tomto jesennom čase privítali tretiaci vo svojej triede svojich starých rodičov. Tentoraz si pre nich pripravili vysielanie televíznej stanice TV  Senior. Hlavní moderátori z televíznej obrazovky postupne „ prepájali “ do rôznych štúdií. Tam už boli pripravení ďalší programoví komentátori. A tak v jesennom štúdiu zazneli farebné básničky i pranostiky, ktoré sa viažu k tomuto obdobiu. Veselá dievčenská stonožka zatancovala v tanečnom štúdiu. Priestor dostala aj predpoveď počasia s názornými ukážkami. Dievčatá - hudobníčky najprv podstúpili interview, v ktorom predstavili svoj nástroj a potom na ňom aj zahrali. Dramatické umenie reprezentovali chlapci úsmevným príbehom o malom indiánskom chlapcovi i s jeho mimickým pohybovým stvárnením. Zohratá skupina Bobotubies predviedla hru na plastových trubkách. V televíznom programe nechýbali ani speváčky ľudových piesní. Divákov pobavila aj veselá scénka zo školského prostredia. Televízny štáb vyšiel i do ulíc, kde sa zaujímal o to, čo všetko vedia deti o svojich starých rodičoch. Napokon sa tretiaci sústredili v štúdiu krásnych slov, kde svojim hosťom venovali slová plné vďaky za starostlivosť a prianí do ďalšieho života.

                    Popri pohostení domácimi koláčikmi a bylinkovým čajom sa našiel priestor na spoločné rozhovory. Vzájomná pomoc bola potrebná pri hádaní rôznych nárečových slov, či naopak súčasných výrazov. Nechýbal ani spev pesniček, v ktorých sa nachádzajú zvieratká.

                   Spokojné tváre babiek a dedkov, svedčili o tom, že podvečer strávený so svojimi vnúčatmi bol príjemný.

                                                                                               Zita Bachanová

             

          • Pamätník SNP

            15. 11. 2019

                   Dňa 13.11. sme pre žiakov deviateho ročníka zorganizovali dejepisnú exkurziu do Pamätníka SNP v Banskej Bystrici. Je to jeden z najvýznamnejších pamätníkov na Slovensku. Jeho úlohou je pripomenúť obdobie 2. svetovej vojny a Slovenského národného povstania, centrom ktorého bola Banská Bystrica. Žiaci si pozreli expozície „ Slovensko v protifašistickom hnutí odporu Európy 1939-1945“ a „ Tragédia slovenských židov“. Po skončení prehliadky múzea sme sa presunuli k ťažkej bojovej technike, ktorá sa nachádza pred Pamätníkom SNP.                       Dana Plevová

          • Deň červených makov

            15. 11. 2019

             Dňa 11.11.2019 sme sa so žiakmi našej školy zúčastnili pietneho aktu, ktorým sme si pripomenuli ukončenie 1. svetovej vojny. Po príhovore p. starostu sa aj v našej obci o 11:11 hodine rozozvučali zvony, ktoré sa každoročne rozozvučia po celom svete na počesť obetí padlých vo vojnách. Symbolom konca 1.svetovej vojny sa stali červené maky, ktoré sme položili k pamätníku pri Obecnom úrade.   

                                                                                                                 Dana Plevová                                                                                                                            

          • Stretnutie s Hejného matematikou

            24. 10. 2019

            23. októbra sme na škole privítali učiteľov, ktorí majú záujem učiť inak a neváhajú cestovať a prísť sa pozrieť na otvorené hodiny aj do Nižnej. Navštívili nás učitelia z Kysuckého Nového Mesta, Pliešoviec ale aj zo ZŠ Korňa, ZŠ Klokočov, ZŠ Staškov a zo ZŠ Makov. Pozreli si, ako sa učí matematika Hejného metódou v triedach p. učiteliek Zuzky Paľovej, Danky Hlavajovej, Zitky Bachanovej a Stanislavy Opátovej. Videli  ako deti spolupracujú, riešia rôzne úlohy, aké používame pomôcky, ale prebrali sme aj mnoho iného - domáce úlohy, spoluprácu s rodičmi, známkovanie, či gradované úlohy. Som vďačná, keď cítim záujem o tento spôsob vyučovania matematiky a hlavne dobrú odozvu na to, ako sa to robí u nás na škole. 

                                                                                                                                                   Stanislava Opátová

          • Juráňova dolina

            21. 10. 2019

                 Krásne a teplé septembrové dni vylákali žiakov tretích ročníkov do Oravíc na jednu z najkrajších turistických trás.

                  Prechádzka Juráňovou dolinou je prístupná aj pre deti mladšieho školského veku a patrí medzi silné zážitky. Ináč tomu nebolo ani teraz, Deti obdivovali skalnaté bralá, v ktorých vždy dokázali nájsť ukryté zvieratká alebo rozprávkové postavy. Neskrývali ani prekvapenie nad krištáľovo čistým potôčikom, ktorý pretekal pomedzi tiesňavy. Nezľakli sa ani drevených mostíkov a schodov s reťazami. Popritom si stačili všímať aj nezvyčajnú kvetenu tejto prírodnej rezervácie.

                Postupne cesta viedla až do sedla Umrlá, odkiaľ po prestávke turisti pokračovali Bobroveckou dolinou späť do Oravíc. Tu ich už čakal autobus, ktorý ich unavených, ale plných zážitkov, odviezol priamo domov.

             

             

                                                                                                      Zita Bachanová

          • Inverzia na Javorovom vrchu

            21. 10. 2019

                 Vo štvrtok 17. októbra 2019 si tretiaci opäť obuli turistické topánky. Tentoraz sa ich cieľom stal Javorový vrch, ktorý síce môžu vidieť z Ostražice, ale takmer nikto z nich na ňom ešte nebol.  

                 Cesta začala v Krásnej Hôrke s nenáročným, pozvoľným stúpaním. Prvá občerstvovacia prestávka bola na Skalke, malom pútnickom mieste mesta Tvrdošín. Potom nasledoval dlhší a náročnejší úsek trasy v nehostinnej hmle. Odmenou za jeho zdolanie bola nádherná scenéria krajiny v inverznom prevedení. Deti boli priam očarené týmto nezvyčajným prírodným divadlom. Úplne jasne mohli vidieť mohutné končiare Západných i Poľských Tatier.   

            Oddych na vrchole Javorového vrchu už prebiehal pri teplých slnečných lúčoch. Turisti tiež nezabudli zistiť, že zdolaný kopec má 1075 m.

                  Návrat domov bol oveľa svižnejší. Možno to bolo klesajúcim svahom a možno tretiakov poháňal hlad a chuť na chutný obed v školskej jedálni.

             

                                                                                                                    Zita Bachanová

             

          • Svetový deň zdravej výživy

            18. 10. 2019

            16.10.2019 bol celosvetovým dňom zdravej výživy. Aj naša trieda 4.B. sa k tomuto dňu pripojila. Krásne a zdravo to dnes u nás voňalo a vyzeralo. Keďže vieme, aká dôležitá je pre naše telo zdravá strava, rozhodli sme sa pripraviť si ovocné špízy. Úplne jednoduchá príprava totiž vystriedala radosť z vynikajúcej chuti ovocia. Okrem zábavy a chuti sme sa naučili, aké vitamíny sme zjedli a čím všetkým dobrým  naše telo stihli zásobiť takou jednoduchou zdravou pochúťkou.

            Naše špízy môžeme len a len odporučiť. Mňam

                                                                                                                                                Mgr. Simona Klimentová

          • Bylinkový týždeň

            14. 10. 2019

            Druhý októbrový týždeň rozvoniavala celá 3.A bylinkami. Každý deň sa deti zoznámili s jednou rastlinkou, dozvedeli sa ako a kde rastie, aké sú jej liečivé účinky a jej základné použitie. Do prestávky sa stihol navariť i vychladnúť čaj, ktorý veľmi dobre padol nielen k desiate, ale hodil sa aj hocikedy do konca vyučovania.

                Spomedzi piatich byliniek / medovka, mäta, pamajorán, prvosienka, materina dúška/ sa tretiakom  najviac pozdávala mäta pieporná, zrejme vďaka svojej pepermintovej chuti. Ocenili však aj ostatné bylinky, každá jedna bola niečím zaujímavá a jedinečná. Deťom sa tak otvorili nové možnosti ako jednoducho možno využiť liečivú silu rastliniek okolo nás.

             

                                                                                                                 Zita Bachanová

             

             

          • Jeden z desiatich finalistov sa stane Učiteľom Slovenska 2019

            16. 9. 2019

            Na hodinách skúšajú inovatívne formy výučby, aktívne sa zúčastňujú mimoškolských aktivít a svojim žiakom sa snažia odovzdávať nielen vedomosti, ale aj kus seba. Sú zároveň inšpiráciou pre svojich kolegov, ktorým sprostredkúvajú svoje skúsenosti. Takých pedagógov zviditeľňuje ocenenie Učiteľ Slovenska pod taktovkou Komenského inštitútu.

            Jednou z finalistiek je aj naša pani učiteľka Stanislava Opátová. Ak ju chcete podporiť a oceniť jej dlhoročnú prácu,  môžete jej poslať hlasy. Tu nájdete jej príbeh aj krátke video.

             https://domov.sme.sk/c/22208554/finalisti-sutaze-ucitel-slovenska-2019.html

            Hlasovať môžete každý deň do 30.9.2019 – vľavo dole je zoznam finalistov. Kliknete na meno. Ak si nie ste istý, či hlas prešiel, skúste znova. Ak vám napíše, že ste už hlasovali, prvýkrát to prešlo.

            Druhého držiteľa ocenenia Učiteľ Slovenska spoznáme vďaka podpore Slovenskej sporiteľne a Slovak Telekomu 3. októbra 2019. Čaká ho odmena v podobe 5.000 eur a cesta na svetové finále Global Teacher Prize 2020 do Dubaja. Jeden z učiteľov získa aj Cenu verejnosti.

                                                                                                                             PaedDr. Stanislava Opátová

                                                                     

          • ZŠ s MŠ Nižná 4.miesto na M-SVK v atletike družstiev chlapcov

            21. 6. 2019

            V utorok 18.6.2019 sa na štadióne TU v Košiciach uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v atletike družstiev Základných škôl, do ktorého postúpili víťazi jednotlivých krajov Slovenska.

            Žilinský kraj už 3 krát po sebe zastupovali žiaci zo ZŠ s MŠ Nižná.

            Chlapci nastupovali s odhodlaním získať medailu, aj napriek tomu, že boli oslabení o dvojicu bratov Jurinovcov, ktorí sa  majstrovstiev SVK nezúčastnili.

            Veľkej bojovnosti našich chlapcov nasvedčovali aj úvodné výsledky po bežeckých disciplínach.

            Po skončení 4 disciplín Kriketka, a behy na 60m, 300m a 1000m , sme figurovali predbežne na 1.mieste, o 20bodov, čo nás všetkých veľmi potešilo.

            Po skončení technických disciplín skoku do diaľky a skok do výšku , v ktorých už dominovali atletické triedy , sme stále boli priebežne na krásnom 3.mieste.

            Do konca ostávali ešte 2 disciplíny vrh guľou a záverečná štafety 4x60m. Po skončení tých disciplín nastalo veľké sklamanie, pretože sme sa ocitli na nepopulárnom 4.mieste o maličkých 13 bodov a tak sme si medailu z Košíc nakoniec nedoviezli. Aj napriek veľkému sklamaniu chlapcov zo 4.miesta, sme dosiahli obrovský úspech a urobili sme našej škole a obci Nižná obrovskú reklamu.

             

            Športový zájazd sme si spestrili aj kultúrou a to košickým námestím a katedrálou Sv. Alžbety a potom nasledovala cesta domov.

             

            Ďakujem všetkým chlapcom za krásne športové výsledky  a neuveriteľné zážitky počas celého školského  roku 2018/2019 a prajem  veľa športových úspechov aj na stredných školách.

            Na tomto záverečnom podujatí nás reprezentovali: Dávid Belopotočan, Peter Žák, Lukáš Labdík, Jozef Kubica, Samuel Kamody, Roman Kašuba, Jaroslav Urík, Dávid Vysloužil, Adrián Furťo, Adrián Záhora a tréner Marián Klimčík.

            Masér a pomocný tréner: Marián Klimčík ml., Marcel Nákačka, Patrik Kozáčik a Jakub Kepšta, naši bývalí super športovci, ktorí nás na Majstrovstvá Slovenska prišli podporiť.

             

            Ďakujeme za skvelú atmosféru.

            MK

          • Benátky 2019

            12. 6. 2019

            Dňa 6.6. 2019 sme vyrazili na štvordňovú zahraničnú exkurziu do Talianska. Exkurzie sa zúčastnili žiaci deviateho ročníka. Po dlhej ceste sme sa ubytovali v hoteli v meste Lido di Jesolo. Prežili sme dni plné slnka, mora, nových zážitkov a kopu zábavy. Vychutnávali sme talianske jedlo a spoznávali novú kultúru. Do Benátok sme sa presunuli loďou, na ktorej nás milá sprievodkyňa oboznámila s ich históriou. Mesto Benátky okúzlili každého z nás. Veľké ďakujeme si zaslúžia naše pani učiteľky Plevová a Geschwandtnerová, že tieto dni plné šialenstva s nami zvládli.

                                                            Ďakujeme, s láskou deviataci

          • Majstrovstvá okresu Tvrdošín v atletike základných škôl

            6. 6. 2019

            V utorok 5.6.2019 sa na futbalovom štadióne v Nižnej uskutočnili majstrovstvá okresu Tvrdošín v atletika ZŠ. Zúčastnilo sa ich 9 škôl s nasledovnými výsledkami:

            Disciplína:          žiaci:                                                                    žiačky:

            60m       1. Belopotočan Dávid    7,39       Nižná                    1. Kluchtiaková Petra     8,29       Zuberec

                            2. Záhora Adrián           7,62       Nižná                    2. Daňová Petra               8,43       Nižná

                            3. Mališka Anton            7,69       M.Medveckej         3. Mačňáková Sára         8,60       Nižná

             

            300m     1. Belopotočan Dávid    39,49     Nižná                   1.Štubendeková Barbor 48,04     M.Medveckej

                            2. Záhora Adrián             41,99     Nižná                   2. Daňová Petra               49,48     Nižná

                            3. Škumát Martin             43,12     M.Medveckej        3. Mačňáková Sára         50,20     Nižná

             

            1000m  1. Žák Peter                       3:14       Nižná                   1. Parížová Sára          2:51       POH Trstená

                            2. Urík Jaroslav                 3:15       Nižná                    2. Kučerová Petra            2:56       Zuberec

                            3. Fukas Vojtech              3:25       POH Trstená      3. Kováliková Frederika 2:57       M.Medveckej

             

            Diaľka:    1. Válek Ivan                      470         POH Trstená      1. Rosinová Júlia             425         Nižná

                            2. Vlčák Leonard              460         POH Trstená      2. Ploransky Anna           425         Nižná

                            3. Šimičák Martin             455         Zuberec               3. Kluchtiaková Petra     410         Zuberec

             

            Kriketka:  1. Laššák Adam               75,00     M.Medveckej   1. Hutlasová Bernadeta 57,00     Hladovka

                          2. Kašuba Roman          70,00     Nižná                    2. Kovalíková Frederika 46,00    M.Medveckej

                         3. Žák Peter                     63,00     Nižná                    3. Morina Majlinda         36,00     M.Medveckej

             

            Guľa:     1.Kašuba Roman             10,50     Nižná                   1. Gibasová Eliška            8,46       Zuberec

                            2. Kubíček Alex                 10,50     M.Medveckej   2. Šróbová Katarína        7,99       Zuberec

                            3. Kubica Jozef                   9,60     Nižná              3. Parížová Sára           7,66       POH Trstená

             

            Výška:  1. Jurina Pavol                  160         Nižná              1. Bandíková Lea             135         Nižná

                       2. Furťo Adrian                 160         Nižná                2. Sahuľová Mária           130         GMH Trstená

                      3. Jurina Matúš                 155         Nižná                  3. Babinská Veronika     130         Liesek

                           

            4x60m: 1. ZŠ s MŠ Nižná              29,88                                    1. ZŠ s MŠ Nižná              33,60

                            2. ZŠ M.Medveckej         30,98                                    2. ZŠ s MŠ Zuberec          35,00

                        3. POH Trstená                  32,20                                    3. ZŠ POH Trstená            35,70                    

             

            Celkové poradie:

                            1. ZŠ s MŠ Nižná              895                                       1. ZŠ s MŠ Nižná              671

                            2. ZŠ M.Medveckej         702                                          2. ZŠ s MŠ Zuberec          605        

                            3. ZŠ POH Trstená            579                                        3. ZŠ M.Medveckej         569

                            3. ZŠ s MŠ Liesek              579                                       4. POH Trstená                 573

                            5. ZŠ s MŠ Zuberec          452                                        5. ZŠ s MŠ Liesek              487

                            6. ZŠ s MŠ Habovka         332                                        6. ZŠ s MŠ Habovka         364

                            7. GMH Trstená                184                                        7. ZŠ s MŠ Hladovka        183

                            8. ZŠ s MŠ Hladovka        172                                        8. GMH Trstená                  36

                            9. ZŠ s MŠ Brezovica       144

                                                                                                           Marián Klimčík, Anička Vilčinská, Ľubomír Ivan

          • Dvojnásobný medailista z Nižnej

            3. 6. 2019

                 V sobotu 1. júna sa v Banskej Bystrici za krásneho slnečného počasia uskutočnili majstrovstvá Stredoslovenského atletického zväzu v kategórii staršieho žiactva. Najúspešnejším členom výpravy z Nižnej bol Roman Kašuba, ktorý získal dve strieborné medaily a vytvoril si zároveň kvalitné osobné rekordy vo vrhu guľou a v hode oštepom. Darilo sa aj Adamovi Gejdošovi, ktorý v bežeckých disciplínach obsadil dva krát 8. miesto v osobných rekordoch. Medzi dievčatami bola konkurencia vyššia. V niektorých bežeckých disciplínach štartovalo až 30 pretekárok. Ani v tejto silnej konkurencii sa však dievčatá nestratili a dosiahli dobré umiestnenia. Najbližšie čaká atlétov III. kolo súťaže družstiev 16. júna v Banskej Bystrici.

            Výsledky:

             

            Starší žiaci:

            Roman Kašuba                        Vrh guľou                                                 Hod oštepom

                                         11,12m-2.miesto-osobný rekord                    31,35m-2.miesto-osobný rekord

             

            Adam Gejdoš                        Beh na 60m                                                  Beh na 150m

                                           8,47-8.miesto-osobný rekord                           21,13-8.miesto-osobný rekord

             

            Staršie žiačky:

            Anička Plolansky               Skok do výšky

                                                      135cm-10.miesto

            Petra Daňová                     Beh na 60m                       Beh na 150m                      Beh na 100mpr.

                                                     8,92-15.miesto                   22,12s-19.miesto         19,31-8.miesto-osobný rekord

            Sára Mačňáková                Beh na 60m                       Beh na 150m

                                   8,91s-14.miesto-osobný rekord      21,71s-17.miesto-osobný rekord

                                                                                                                                            Mgr. Ľubomír Ivan - tréner

             

             

             

             

             

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou Nižná, Nová doba 482, 027 43, Nižná
      • ZŠ - sekretariát: 043 5381 344
      • Nová doba 482, 027 43 Nižná Slovakia
      • 37810120
      • 2021637409
      • Mgr. Ľubomír Ivan 043 5324 586 0905 688 085
      • Mgr. Poldaufová Katarína 0908 911 626
      • Bc. Tuková Magdaléna 0911 575 075
      • Ing. Plevová Jana 043 5324 858 0903 795 529 email: jedalenzsnizna@gmail.com
      • Ľubica Števaňáková 0918 909 077 Jana Žuffová 0915 769 294
      • Darina Zajacová 043 5381 344
      • SK33 0200 0000 0000 2453 1332
      • SK26 0200 0000 0019 4236 3854
    • Prihlásenie