• Atletický štvorboj

            5. 6. 2023

                                                              Obvodné kolo 1-4.ročník

            Dňa 25.5.2023 sa uskutočnilo v areály ZŠ s MŠ Nižná obvodné kolo atletického štvorboja pre 1-4 ročník základných škôl.

            Súťaže sa zúčastnili školy- ZŠ s MŠ Nižná, ZŠ Podbiel, ZŠ Zuberec, ZŠ Habovka. Každá škola mohla do každého ročníka zobrať jedného chlapca a jedno dievča.

            Športovci si zmerali sily postupne vo štyroch disciplínach: šprint na 50m, skok do diaľky z miesta, hod kriketovou loptou, beh na 150/300m(1-2 ročník: beh na 150m, 3-4 ročník: beh na 300m).

            Každý športovec musel absolvovať všetky disciplíny a po súčte bodov sa vyhodnotilo konečné poradie v každom ročníku.

            Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

            Konečné poradie našich žiakov:

            1.ročník chlapci: Filip Ferulík - 2. miesto

            1.ročník dievčatá: Terezka Kristofčáková - 2. miesto

            2.ročník chlapci: Viliam Smith – 2. miesto

            2.ročník dievčatá: Alžbeta Kachut – 1. miesto

            3.ročník chlapci: Michal Žuffa – 2. miesto

            3.ročník dievčatá: Margaréta Gabaríková – 2. miesto

            4.ročník chlapci: neúčasť (škola v prírode)

            4.ročník dievčatá: neúčasť (škola v prírode)

             

          • Majstrovstvá školy v šplhu na tyči - 2023

            5. 6. 2023

            Majstrovstvá školy v šplhu na tyči - 2023

            Počas mesiacov marec a apríl prebehli majstrovstvá školy v šplhu na tyči chlapcov. Do súťaže sa zapojilo 43 žiakov s nasledovnými výsledkami:

            5.ročník:

            1. Kristofčák Martin        5,09   sek

            2. Činčara Jakub               7,19

            3. Kristofčák Daniel         7,23

             

            6.ročník:

            1. Vasek Benjamín          7,11

            2. Rentka Matúš              7,21

            3. Korčuška Sebastián    11,46

             

            7.ročník:

            1. Palko Matúš                  6,34

            2. Kuboš Patrik                 6,43

            3. Urík Jaroslav                 8,13

             

            8.ročník:

            1. Korčuška Richard        4,42

            2. Sabo Jakub                    4,51

            3. Chrenka Matej            4,92

             

            9.ročník:

            1. Vojtek Alex                   3,88

            2. Podstrelený Tadeáš   4,06

            3. Liška Matúš                   6,28

             

            Všetci žiaci umiestení na prvých troch miestach získali vďaka Rodičovskému združeniu pri ZŠ s MŠ Nižná pamätnú medailu. Ďakujeme.

             

                                                                                                                                                                 Marián  Klimčík

             

          • Majstrovstvá okresu Tvrdošín v atletike základných škôl

            5. 6. 2023

            ​​​​​​V utorok 23.5.2023 sa na atletickom ihrisku pri ZŠ s MŠ Nižná uskutočnili majstrovstvá okresu Tvrdošín v atletike základných škôl. Žiaci našej školy , sa aj napriek neúčasti žiakov 9.ročníka, v silnej konkurencii nestratili a chlapci aj dievčatá obsadili zhodne 3.miesto.

            ​​​​​​​

            Žiakom gratulujeme a držíme palce na budúci rok, kedy budú môcť nastúpiť všetci naši žiaci, ktorí nás reprezentovali tento rok a budú tak môcť zabojovať o ešte lepšie umiestnenie.

            Žiakov pripravovali Marián Klimčík a Martin Latka.

             

                                                                                                                                                                 Marián  Klimčík

          • Vedecká hračka – fyzika a chémia v praxi

            29. 5. 2023

                   S fyzikálnymi a chemickými javmi sa stretávame počas bežného dňa takmer neustále a pritom si to ani neuvedomujeme. Napríklad, keď uniká para z hrnca pri varení, pri umývaní zubov používame silu na vytlačenie zubnej pasty, pri vychádzaní po schodoch využívame vlastnosti naklonenej roviny a pod.

                  Pani učiteľka fyziky, Monika Gabaríková, sa preto rozhodla, že deťom ukáže, ako taká fyzika a chémia funguje vtedy, keď sa zabávajú. So žiakmi siedmeho ročníka v rámci techniky vyrobili naozajstné vedecké hračky. Celý proces výroby odštartovali už v marci, kedy si žiaci na internete vyhľadali návody na ich výrobu. V dielňach neskôr svojim nápadom dodali reálne kontúry a vznikali tak funkčné hračky. Svoje výtvory odprezentovali 17. mája počas interaktívnej výstavy pre mladších žiakov prvého až piateho ročníka. Otestovali tak aj svoje schopnosti v úlohe učiteľa, keď všetkým najprv vysvetľovali, na akom princípe ich vedecká hračka funguje, čo na konci dňa zhodnotili ako veľmi náročné. Každá hračka a jej tvorcovia mali vlastné stanovištia, pri ktorých sa deti striedali a zmerali si svoje sily aj súťažne. Vidieť a vyskúšať si mohli napríklad bludisko, basketbal a futbal, mohli si odmerať objem svojich pľúc, pomocou logiky vyslobodiť ježka z klietky a rozlúštiť iné hlavolamy, mohli vidieť ako funguje kyvadlo a prenášanie energie, pomocou hydrauliky strieľali góly do bránky, videli ako funguje lávová lampa, či ako reaguje gumovacie pero na teplo. Zábava bola zaručená na oboch stranách. Vedecké hračky dokonca zlákali aj učiteľov a niektoré stanovištia si sami vyskúšali. Ako obrovskú odmenu siedmaci dostali od mladších spolužiakov výtvarne aj písomne spracované poďakovania za ich usilovnosť a šikovnosť.

          • Mikrobity s Aj Ty v IT

            29. 5. 2023

                  16. mája 2023 sa na našej škole v spolupráci so spoločnosťou Aj Ty v IT uskutočnil workshop – Základy programovania s mikro: bitom. Zúčastnilo sa ho 28 dievčat z 5.- 8. ročníka. Žiačky pracovali v dvoch skupinách pod vedením výborných lektoriek -  vysokoškolských študentiek informatiky - Paulíny Šebeňovej  a Viky Tran Minh.

            Naše lektorky im predstavili základné zloženie mikrobitu: displej, tlačidlá, napájanie a konektory. Každá žiačka mala k dispozícii vlastné zariadenie, ktoré naprogramovala pomocou Microsoft Blocks na stránke https://makecode.microbit.org/. Kreativita dievčat sa prejavila naplno. Vytvorili obrazce, mená , kocku i hru „kameň, papier, nožnice“. Programovanie ich veľmi zaujalo a tešia sa na ďalšie workshopy s Aj Ty v IT.

            Misiou tejto spoločnosti je : „ vytvárať prostredie, v ktorom sa IT stáva dostupným pre všetky ženy.“

            Viac nájdete na :  https://ajtyvit.sk/

          • Čistička odpadových vôd

            22. 5. 2023

                 Práčka, umývačka, sprcha, toalety – to všetko sú veci nášho bežného života. Ako končí odpadová voda z nich? Keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, odpoveď sme našli na čističke odpadových vôd v Nižnej. Tu sa žiaci siedmeho ročníka oboznámili s najmodernejšou technológiou mechanického a biologického čistenia odpadových vôd. Postupným prechádzaním areálu žiaci spoznali jednotlivé fázy čistenia až po finálnu verziu vody, ktorá sa vypúšťa do Oravy. Prekvapením bolo veľké množstvo odpadu, ktoré sa z vody v čističke zachytí. Odvážlivci vstúpili aj do haly, kde sa zhromažďuje kal s veľmi nepríjemným zápachom a ďalej sa využíva ako hnojivo. Voda je nesmierne dôležitá pre náš život, a preto by sme ju mali chrániť. Každý by mal začať sám od seba, nakoľko nám na ČOV niekoľkokrát zdôraznili, že zatiaľ máme vody dostatok, ale nemusí to tak byť vždy.

             

                                                                                                                                                                  PaedDr. Kyselová

             

          • Návšteva priehradného múru

            22. 5. 2023

                 Na chemickom krúžku sa už na začiatku roka žiaci zapojili do súťaže na ochranu Zeme, v ktorej sme tvorili „ekoprojekt“ zameraný na význam vody pre človeka, jej znečisťovanie a ochranu. Žiaci dostali prísľub, že  na konci roka pôjdeme na exkurziu do priehradného múru na Oravskej priehrade. Žiaci nezabudli, a tak sme sa 11.5 ocitli v útrobách betónového kolosu.  Žiaci sa dozvedeli množstvo zaujímavých informácii o histórii a význame tejto stavby. Pán sprievodca nás previedol útrobami múru a dlhými tmavými chodbami sme sa dostali až na  miesto, kde bolo nad našimi hlavami 5 metrov betónu a 25 metrov vody. Ochutnali sme aj vajcový minerálny prameň, ktorý vyviera priamo v dutinách múru. Bolo tam chladno a trochu desivo, ale stálo to za to. Táto aktivita bola jedna z mnohých, ktoré popri chemických pokusoch na krúžku žiaci absolvujú.

                                                                                                                                                        PaedDr. Kyselová

          • Dejepisná exkurzia v Černovej

            18. 5. 2023

                 Poznať našu národnú históriu je veľmi dôležité, a preto sa dňa 15.6.  žiaci ôsmych ročníkov zúčastnili dejepisnej exkurzie v rodnej obci Andreja Hlinku v Černovej. Vybrali sme sa po stopách černovskej tragédie, ktorá sa odohrala 27.10.1907, kedy maďarská vrchnosť rozkázala strieľať do obyvateľov Černovej. Tí chceli, aby im kostol vysvätil ich rodák Andrej Hlinka. Naše kroky viedli k miestu tragédie, kde bolo zastrelených 15 ľudí. Pokračovali sme do rodného domu Andreja Hlinku, kde nám bola táto významná osobnosť slovenských dejín bližšie predstavená. Privítala nás jeho podobizeň vo forme voskovej figuríny a videli sme veľa zaujímavých predmetov z jeho života. Pozreli sme si aj neogotický kostol, pre vysviacku ktorého sa domáci obyvatelia dostali do sporov s maďarskou vrchnosťou. Nakoniec sme sa  vybrali k pamätníku obetiam Černovskej tragédie, kde sme symbolicky zapálili sviečky. Po návšteve takýchto miest vedia žiaci lepšie pochopiť časy národnostného útlaku, ale aj silu Slovákov bojovať proti nemu.

                                                                                                     Mgr. Dana Plevová

          • Volejbalistky na 2. mieste midicoolvolleybale

            9. 5. 2023

            Dievčatá z našej školy sa po prvýkrát zúčastnili volejbalového turnaja - midicoolvolley, kde s upravenými pravidlami proti sebe hrajú štvorice na menšom ihrisku.
            Turnaj sa uskutočnil v Základnej škole Liesek a zúčastnilo sa ho päť dievčenských družstiev. Našim dievčatám sa aj napriek úzkej zostave veľmi darilo, obsadili na turnaji celkovo pekné druhé miesto. Za reprezentáciu našej školy a obce treba poďakovať dievčatám: Dominike Argalášovej, Lívii Ďaďovej, Viky Vranovej a Lare Balážovej. Poďakovanie patrí za prípravu aj trénerom dievčat Ľubomírovi Bredovi s manželkou.
            JS

          • Bedmintonisti zbierali hlavne turnajové skúsenosti, ale aj medaily

            9. 5. 2023

                  Žiaci našej školy, ktorí navštevujú bedmintonový krúžok sa zúčastnili troch bedmintonových turnajov v Dolnom Kubíne. Pre mnohých to bol ich prvý turnaj v bedmintonovej kariére. Okrem bodov do slovenského rebríčka, boli zbierať hlavne turnajové skúsenosti.    

                   Ako prvé v tejto sezóne absolvovali turnaj Grand Prix B U13 v Dolnom Kubíne dve dievčatá Natália Kubalová a Sofia Kulaková. Aj napriek svojej bojovnosti  obsadili v dvojhre po zápasoch v skupinách celkovo 25.-33. miesto.      Na turnaja najvyššej kategórie Grand Prix A U11  prišli zabojovať a nazbierať skúsenosti naše  4 najmladšie dievčatá Miriam Domagalová, Ema Žuffová, Margaréta Gabaríková a Nela Trošanová.   Na turnaji sa hralo systémom pavúk. V dvojhre sa najviac darilo Miriam, ktorá po dvoch vyhratých zápasoch obsadila pekné 9. - 16. miesto. Ďalšie dievčatá si po prvej prehre, zahrali ešte set o poradie. A tak nakoniec aj napriek svojej bojovnosti, skončila v dvojhre Ema na 33. mieste a Margaréta s Nelou na 35.- 36. mieste.     

                  Ďalšieho turnaja Grand Prix C U17  sa zúčastnilo 7 našich hráčov: Gregor Skurčák, Marek a Michal Korčuška, Tomáš a Nikola Hlavajovci, Dominika Argalášová a Lívia Suchánková. Z chlapcov sa v dvojhre najviac darilo  Gregorovi, keď obsadil celkovo 36. miesto. Prekvapením turnaja bolo 3. 4. miesto v štvorhre chlapcov vybojované Marekom s Mišom.  V dvojhre dievčat skončila Nikola na 9.- 11. mieste a Dominika po tesnej prehre v štvrťfinále na peknom 6. mieste. Najúspešnejšou účastníčkou našej školy bola Lívia Suchánková, ktorá po fyzicky náročnom trojsetovom semifinále už nemala dostatok síl na finále a skončila na výbornom 2. mieste.Všetkým účastníkom ďakujeme za reprezentáciu našej školy a obce. 

          • Slávik Slovenska

            9. 5. 2023

            Po dlhšej pauze sa 4. mája 2023 opäť stretli priaznivci ľudovej piesne. Školské kolo speváckej súťaže prebiehalo v pohodovej atmosfére s takmer 20 spevákmi a speváčkami. Sympatickým prvkom podujatia bolo aj početné publikum, ktoré tvorili spolužiaci, kamaráti i rodičia spevákov.

                 Výsledky boli nasledovné:

            I.kategória:  1.miesto - Aaliyah Rose Dedinská z 3.A

                                  2.miesto – Lívia Jánošíková z 1.B

                                  3.miesto – Matyáš Žuffa z 1.B

             II. kategória: 1. miesto  - Klaudia Kičinová zo 6.A

                                   2. miesto – Linda Sroková z 5.B.

                                   3.miesto – Martin Kristofčák z 5.B

                                                                                                                             Zita Bachanová

          • Druháci v bábkovom divadle

            9. 5. 2023

            Na konci prvého májového týždňa sa druháci vybrali do Bábkového divadla na Rázcestí v Banskej Bystrici. Mali možnosť vidieť zaujímavú dramatizáciu knihy Jill Tomlinson: O sliepke, ktorá sa nevzdala.

                 Na pódiu, úplne blízko divákov, sa odohrával príbeh o nezlomnej vôli smiešnej, ale odvážnej sliepky, ktorá po každom neúspechu znovu nabrala silu do ďalšieho dobrodružstva. Množstvo výborných scénických nápadov, presvedčivé výkony bábkoherečiek a skvelá hudba úplne pohltili malých divákov.

                                                                                                                                                         Zita Bachanová

          • ĎAKUJEME, ŽE VIDÍTE ŽIVOT AJ Z INEJ STRANY

            28. 4. 2023

            Pod týmto sloganom sa niesol tohtoročný „Deň narcisov 2023“. Vyzýval nás všetkých, ktorí sme svedkami ťažkého životného údelu mnohých, ktorí zápasia s onkologickým ochorením, aby sme sa pozreli na život ich očami. Aj žiaci našej školy s týmto uvedomením vyšli zavčas rána 20. apríla do ulíc našej obce. Ponúkali žlté narcisy a s pokladničkou v ruke oslovovali ľudí.  Aké boli ich skúsenosti?  Hovorí Šimon z 8.B: „Stretávali sme ľudí, ktorí nám dodávali energiu. Boli štedrí a solidárni s chorými na rakovinu.“ „Boli sme unavení a bolo nám chladno, ale pripomínali sme si, že je to pre dobrú vec!“  

            Narcisy ponúkli aj žiakom a učiteľom našej školy a tak povedomie o tejto humánnej aktivite sa zasieva aj do sŕdc našich žiakov. 

            Výnos zbierky bol 655,20 Eur.

            Za všetkých dobrovoľníkov Matúš z 8.A: „Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli do zbierky a pripli si narcis. Veríme, že sme prispeli k uzdraveniu tým, ktorí to najviac potrebujú.“

             

                                                                                                               Viera Tuková a dobrovoľníci z 8. a 9. ročníka

             

          • Veľkonočný florbalový turnaj

            27. 4. 2023

            Veľkonočný florbalový turnaj pre žiakov 3.-4.ročnik v telocvični ZŠ Nižná, dopadol na 1. Zúčastnilo sa ho 6 družstiev z Nižnej, Tvrdošína a Trstenej. Najviac sa darilo družstvám z Nižnej, keď sa vo finále stretli Nižná A proti Nižnej B. Zápas sa skončil remízou a Nižná A vyhrala len o skóre. Ďakujem všetkým žiakom za predvedené výkony a ich pánom učiteľom za prípravu a čas, ktorý týmto deťom venujú. Už sa tešíme na ďalšie turnaje.

            Poradie na prvých troch miestach:

            1. ZŠ s MŠ Nižná A

            2. ZŠ s MŠ Nižná B

            3. ZŠ M. Medveckej

            ​​​​​​​

                                                                                                                                                       Mgr.Marián Klimčík

          • Obedy „zadarmo“

            22. 3. 2023

            Vážení rodičia, v nadväznosti na novú právnu úpravu zákona o dotáciách od 01.05.2023 pri poskytovaní dotácií na stravu dochádza k zmenám:
            a) vo výške príspevku:          
                 MŠ – 1,40€ na každý deň, v ktorom sa dieťa zúčastnilo výchovno-vzdelávacieho procesu a odobralo obed
                 ZŠ I.stupeň – 2,10€ na každý deň, v ktorom sa dieťa zúčastnilo výchovno-vzdelávacieho procesu a odobralo obed
                 ZŠ II.stupeň – 2,30€ na každý deň, v ktorom sa dieťa zúčastnilo výchovno-vzdelávacieho procesu a odobralo obed
            b) deti oprávnené na poskytnutie dotácie:
                 -MŠ: posledný ročník
                 -ZŠ: žiaci prvého až deviateho ročníka
                 - deti vo veku od 2 do 5 rokov, ak je rodina v hmotnej núdzi alebo ktorej príjem je vo výške životného minima
            c) podmienky na priznanie dotácie:
                 - vyplnená, podpísaná a odovzdaná prihláška na stravovanie, AJ PRE DETI, KTORÉ SA V ŠKOLSKEJ JEDÁLNI UŽ STRAVUJÚ
                 - vyplnená, podpísaná a odovzdaná návratka, platí pre všetky deti
                 - účasť na výchovno-vzdelávacom procese, pípnutý príchod do školy
                 - pípnutie obedu
                 - ak dieťa ochorie a neodhlásite ho zo stravy, strácate nárok na dotáciu (platíte plnú sumu obeda)
                 - v prvý deň choroby dieťaťa si môžete prísť po obed do obedára
                 - ak dieťa zabudne čip, kontaktujete vedúcu školskej jedálne (0903 795 529) alebo ju dieťa vyhľadá samé a oznámi jej túto skutočnosť
                 - prihlášku aj návratku si môžete vytlačiť a podpísanú priniesť najneskôr do 21.04.2023 do rúk vedúcej školskej jedálne
                 - vytlačenú prihlášku aj návratku si môže dieťa zobrať zo školskej jedálne (stôl s mikrovlnkou), je potrebné ju doručiť do rúk vedúcej školskej jedálne najneskôr do 21.04.2023

            Prihlášky a návratky doručené po termíne 21.04.2023 budú zaradené do dotácií až od 01.06.2023.

            Prosím rodičov, aby deti oboznámili s tým, že si musia príchod do školy aj obed. Ak si dieťa nie je isté, či si píplo obed, nech sa po obede zastaví u vedúcej školskej jedálne (vchod od rieky). Taktiež prosím rodičov aby deti upozornili na to, aby sa nečipovali pri obede rýchlo za sebou.

            Platby sa obedy si prosím sledujte na Edupage.

            V prípade otázok ma kontaktujte.

            Plevová Jana, 0903 795 529, jedalenzsnizna@gmail.com

            Prihlaska_na_odber_stravy.docx

            Navratka-_rodic.docx



             

          • Florbalové stretnutie ZŠ s MŠ Nižná a ZŠ s MŠ Zákamenné

            18. 4. 2023

            V utorok 4.4.2023 sa v telocvični ZŠ Nižná uskutočnilo 2.florbalové stretnutie ZŠ Nižná – ZŠ Zákamenné  a opäť dopadlo na jednotku.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

            Tentokrát sme rozdelili žiakov do dvoch kategórií 1.-3.ročník a 4.-5.ročník a odohrali sme 2 zápasy 3x20min.
             

            Výsledky zápasov neboli podstatné, pretože s týmito najmenšími nám ide hlavne o radosť z pohybu, čo sa nám aj podarilo. Tešíme sa na ďalšie stretnutia.

            Vďaka Rodičovskému združeniu pri ZŠ s MŠ Nižná,  sme všetkým účastníkom odovzdali sladkú odmenu.

                                                                                                                                                    Marián Klimčík

          • Čítajúci rodičia v 2.A

            12. 4. 2023

                  Počas marcového, už tradične knižného mesiaca, prichádzali rodičia druhákov do triedy,
            aby deťom predstavili svoju obľúbenú detskú knižku. Výber čítania bol rôznorodý: od príhod
            smelého Zajka, cez veselé rozprávky Kristy Bendovej, po nestarnúce Čapkove dobrodružstvá
            psíčka a mačičky. Rodičia sa na svoju úlohu čítajúceho hosťa pripravili veľmi zodpovedne.
            Niektorí sa priznali, že veru mali aj trému. Veľmi rýchlo však zistili, že majú pred sebou
            pozorné a vnímavé obecenstvo, čo bolo pre nich príjemné povzbudenie. Zaujímavé bolo aj
            následné rozprávanie sa o prečítanom, plné postrehov a pohotových reakcií. Niektoré ukážky
            z kníh deti zaujali natoľko, že knihy budú v triede postupne dočítané.
                                                                                                                                                 Zita Bachanová

          • O škaredej princeznej

            3. 4. 2023

            Divadelný súbor Dobrozvíťazí, ktorý pracuje pri ZUŠ v Nižnej pod vedením Agáty Brozovej, nám vo štvrtok zahral svoje predstavenie O škaredej princeznej. Najskôr prvákom a druhákom, potom druhé predstavenie pre tretiakov a štvrtákov. Predstavenie plné nápadov, vtipu a výborných hereckých výkonov. S touto divadelnou hrou vyhrali v regionálnej súťaži a chystajú sa na krajskú prehliadku do Žiliny. Tak im budeme držať palce.                                                                                                                                                      Stanislava Opátová

          • Noc s Andersenom

            3. 4. 2023

                 Tak sme sa tento rok zapojil aj s prváčikmi. Zvládli sme hry prinesené z domu, čítanie Andersenových rozprávok a ich ilustrácie, objednanú pizzu, pozeranie Cisárových nových šiat, hru s palicami, nočnú prehliadku školy, ale najväčší úspech malo čítanie kníh s "čelovkami". Vyspali sme sa v krásnom prostredí školskej knižnice a spokojní, s pohľadnicami na pamiatku sa v sobotu ráno pobrali domov.

          • Školské kolo Hviezdoslavovho Kubína

            31. 3. 2023

            Tieto dievčatá (Aaliyah Rose Dedinská, Zara Remiazová, Soňa Krúpová, Zoe Domiňáková a Lea Malatinková) sú víťazkami školského kola recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín vo všetkých troch kategóriách poézie a prózy. Reprezentovali našu školu v okresnej súťaži a dve z nich (Aaliyah a Zoe) zvíťazili vo svojich kategóriách a postupujú ďalej aj do krajskej súťaže. Blahoželáme a držíme im palce.

             

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou Nižná, Nová doba 482, 027 43, Nižná
      • ZŠ - sekretariát: 043 5381 344
      • Nová doba 482, 027 43 Nižná Slovakia
      • 37810120
      • 2021637409
      • Mgr. Ľubomír Ivan 043 5324 586 0905 688 085
      • Mgr. Poldaufová Katarína 0908 911 626
      • Bc. Tuková Magdaléna 0911 575 075
      • Ing. Plevová Jana 043 5324 858 0903 795 529 email: jedalenzsnizna@gmail.com
      • Ľubica Števaňáková 0918 909 077 Jana Žuffová 0915 769 294
      • Darina Zajacová 043 5381 344
      • SK33 0200 0000 0000 2453 1332
      • SK26 0200 0000 0019 4236 3854
    • Prihlásenie